We’re closing!

//We’re closing!

We’re closing!

Nieuwsflash!

Over 3 maanden gaat de Lazuli shop (tijdelijk?) dicht!

Huh? Ja precies… In het najaar hebben we nog geprobeerd om Lazuli weer wat meer ‘in the picture’ te zetten en zijn we o.a. op social media actiever aanwezig geweest. Actiever aanwezig heeft natuurlijk ook meer bestellingen als gevolg. Goed toch!? Ja… maar wellicht kunnen we nu toch niet langer onze spreekwoordelijke ‘kop in het zand steken’. Het eerste kwartaal van dit jaar waren we op social media eigenlijk helemaal niet meer aanwezig, het volgende is er namelijk aan de hand. Iets wat op deze website nooit zo nadrukkelijk vermeld is geweest, maar de oprichtster (Tanja) is een tijdje terug serieus ziek geworden. Alle activiteiten in het afgelopen najaar zijn een poging geweest om meer met Lazuli bezig te zijn in de hoop dat de leuke bezigheden positief bij zouden dragen aan de gezondheid, maar helaas blijkt dat toch niet het geval. Ziek is ziek, en daar wordt het werk niet makkelijker van. De ziekte blijkt hardnekkiger dan gedacht en ook positieve afleiding veranderd dat natuurlijk niet.
Dit is er aan de hand: Tanja heeft in 2014 totaal onverwacht te maken gekregen met de eerste tekenen van MS (multiple sclerose), zij werd toen een keer wakker met halfzijdige uitval van haar lichaam. Inmiddels blijkt de ziekte dusdanig agressief en heeft deze (ondanks zware medicatie) al dusdanig veel sporen nagelaten.
Tanja heeft geprobeerd de website van Lazuli Handmade zo lang mogelijk overeind te houden en daarbij kreeg zij hulp van mij. Aangezien de focus het komende jaar moet liggen op de voorbereidingen en het doorstaan van een stamceltransplantatie hebben we nu besloten dat de webshop van Lazuli Handmade per 1 juli haar deuren zal sluiten. Tot die tijd zal ik alle bestellingen gewoon in behandeling nemen, zoals de klanten dat van ons gewend zijn. De webshop zal tot de zomer tot 1 juli 2018 gewoon open blijven met de resterende voorraad.
Er wordt dus geen nieuwe voorraad meer ingekocht en bestellingen op maat worden ook niet meer gemaakt. Alle bestellingen zoals ze nu in de webshop staan kunnen gewoon besteld worden, zolang de voorraad strekt.
Het is geheel afhankelijk van het herstel na de operatie of en wanneer we in 2019 ‘de sleutel van de shop’ weer terug zullen vinden om weer open te gaan.

Dus… sla nu je slag!

 

Met liefs,
Lisette
 
 
 
 
By | 2020-02-03T12:23:12+00:00 maart 26th, 2018|Categories: Algemeen|0 Comments

About the Author:

Knutselen, freubelen en klussen zit bij ons in de familie! Lisette is de moeder van Tanja (ondernemer van Lazuli Handmade) en is ook regelmatig bezig met het opleuken en decoreren van huis & tuin. Zonde om deze mooie DIY ideeën verborgen te houden, dus met plezier worden ook de inspiratie tips van Lisette op het Blog van Lazuli gedeeld :)

Laat een reactie achter

Let op! De webshop ging in 2018 tijdelijk dicht. Nu staat de deur weer 'op een kier'. Bestellingen komen gewoon door. Zie ons laatste blog voor meer info: https://lazuli-handmade.nl/were-closing/ Sluiten