Over Ons

/Over Ons
Over Ons 2017-06-12T22:12:58+00:00

Het verhaal achter Lazuli Handmade

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Een aantal jaren geleden had ik last van de schildklier en het ‘ontdekken, freubelen en knutselen’ met allerlei materialen (waaronder edelstenen) is voor mij sindsdien een heerlijke bezigheidstherapie om lekker tot rust te komen en waar ik vrolijk van word. Zoveel creaties… te leuk om niet te delen! Al snel was de webshop van Lazuli online. 🙂

De naam en het logo

Eén van de geneeskrachtige edelstenen ter ondersteuning voor de schildklier is de “Lapis Lazuli”, mijn persoonlijke favoriet. Vanwege de combinatie van deze edelsteen en de handgemaakte producten ben ik tot “Lazuli Handmade” gekomen. De schildklier is een vlinder-vormig orgaan, waardoor het voor mij meteen vanzelfsprekend was dat een vlinder als logo zou gaan dienen.

Materialen

De gebruikte materialen worden met liefde en plezier ingekocht en verzameld. Producten worden meestal in kleine oplage gemaakt, dus vaak is het dan ook “op = op”. Hier en daar onstaan er steeds nieuwe ideeën en producten, het assortiment blijft dus altijd in beweging en uniek! Kortom, neem regelmatig eens een kijkje in de webshop; leuk als cadeau maar ook voor jezelf!

Maak het zelf – DIY producten

Tijdens het verzamelen van de materialen voor de producten kom ik soms ook dingen tegen die gewoon voor iedereen leuk zijn om te gebruiken en zelf eigen creaties mee te maken. Er is nu op de website ook een ‘Do-It-Yourself’ sectie aan het ontstaan waar deze onderdelen en spulletjes worden aangeboden. Er wordt nog gewerkt aan het samenstellen van kant-en-klaar pakketjes zodat je meteen aan de slag kan voor een eindproduct of deze aan een creatieve vriendin cadeau kan doen. 🙂

Mama

Ik ben een mama van een kleuter en een peuter en sinds hun geboorte is er een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan qua kraamproducten. Hier en daar komen er dus ook kinderproducten voorbij en mijn passie voor edelstenen komt af en toe ook naar voren, bijvoorbeeld bij de wieghangers.

Inspiratie Blog

Via deze website kom je ook op mijn Blog. Naast het maken van producten ben ik vaak ook op klus- en interieurgebied regelmatig in de weer. Niet alleen ik maar ook mijn moeder Lisette bruist van de ideeën! Beide schrijven we op het inspiratie blog over onze projecten inclusief handige tips.

Samenwerking

Maak jij ook handgemaakte producten / ben jij een ‘handmade label’? Wij staan altijd open voor samenwerkingen met collega-creatievelingen. Neem gerust eens contact met mij op over de verkoop van jouw producten via de webshop van Lazuli Handmade.

 

Liefs, Tanja

Lazuli Team

Contact met ons

facebook-icontwitter-iconinstagram-icon

email-icon

pinterest-iconetsy-icon

 

 

Sidebar-news

Sidebar-shop

Sidebar-blog

Werk in uitvoering…

Werk in uitvoering - Luiertasjes
Werk in uitvoering – Luiertasjes

Werk in uitvoering - Vlinder op luiertasjes
Werk in uitvoering – Vlinder op luiertasjes

Making of - Edelsteen armbandjes
Making of – Edelsteen armbandjes

Behind the scenes - armbandjes hout/keramiek
Behind the scenes – armbandjes hout-keramiek

Behind the scenes - nieuwe onderdelen
Behind the scenes – nieuwe onderdelen

Behind the scenes - nieuwe edelstenen
Behind the scenes – nieuwe edelstenen

Let op! De webshop ging in 2018 tijdelijk dicht. Nu staat de deur weer 'op een kier'. Bestellingen komen gewoon door. Zie ons laatste blog voor meer info: https://lazuli-handmade.nl/were-closing/ Sluiten