MyBoshi

/MyBoshi
MyBoshi 2017-10-29T17:46:59+00:00

Maak het zelf met MyBoshi wol

MyBoshi; de nieuwe trend uit Duitsland! Oprichters Felix en Thomas van MyBoshi zijn fanatieke buitensporters met sportieve activiteiten zoals mountainbiken en rotsklimmen maar ook als ski-instructeur onderweg. Zij weten uit eigen ervaring wat belangrijk is in een muts die behalve een mode accessoire zich ook buitenshuis dient te bewijzen. Beide haken ze er flink op los en hebben een haak-passie ontwikkeld voor het creëren van unieke mutsen.
Ook de kwaliteit van de wol is hierbij essentieel. Daarom is er specifieke MyBoshi wol ontwikkeld zodat iedereen nu zijn eigen unieke MyBoshi producten kan haken. Na het grote success van MyBoshi nummer 1 zijn er meerdere wol varianten op de markt gebracht, waaronder MyBoshi nummer 2 welke zeer geschikt is voor zomercreaties en baby accessoires.

MyBoshi-buttons

Webshop Categorieën “MyBoshi”

MyBoshi wol nummer 1 en Multicolor

MyBoshi wol nummer 1 bestaat uit 70% polyacryl en 30% merinowol en is in vele kleuren verkrijgbaar. De wol is geschikt voor naalddiktes van 6-7 mm. Iedere bol weegt 50 gram en bevat circa 55 meter. De grove draad is opgebouwd uit wel 40 kleine draadjes en geeft een stoere look. Daarnaast is deze wol zacht en comfortabel om te dragen; ideaal voor trendy mutsen tijdens de wintermaanden. MyBoshi nummer 1 is in vele kleuren verkrijgbaar.

Lazuli Handmade heeft een favoriete selectie gemaakt en 28 kleuren in het assortiment opgenomen.

pdf-iconOpen de kleurkaart van “MyBoshi nummer 1 – original” als pdf >>

 

 

MyBoshi Multicolor in 8 vrolijke kleuren. Perfect te combineren met de uni kleuren van MyBoshi nr 1 voor de meest prachtige brei- en haakprojecten. Slechts tijdelijk verkrijgbaar dus bestel nu! pdf-icon

Open de kleurkaart van “MyBoshi Multicolor” >>

Lazuli kleurkaart MyBoshi 28 MyBoshi multicolor

MyBoshi katoen nummer 2 – zomerwol / babywol

MyBoshi wol nummer 2 bestaat uit 85% organisch katoen en 15% kapok. De wol is geschikt voor naalddiktes van 4-5 mm. Iedere bol weegt 50 gram en bevat circa 100 meter. De kapokvezel is acht keer lichter dan katoen en het ademt en isoleert erg goed dankzij de holle vezels. Deze zomerwol / babywol is geheel allergievrij en bij voorkeur geschikt voor baby’s en jonge kinderen. Ideaal voor het haken en breien van uw creatieve ideeën zoals babymutsjes, slofjes, knuffels, dekentjes maar ook zomermutsen of accessoires.

Lazuli Handmade heeft een favoriete selectie van MyBoshi nr 2 gemaakt en in het assortiment opgenomen.

pdf-icon
Download de Lazuli kleurkaart van “MyBoshi nummer 2” als pdf >>

Staat uw gewenste kleur er niet tussen? Neem eens een kijkje op de complete kleurkaart van MyBoshi nummer 2. Stuur ons een e-mail met uw wensen; onder voorbehoud zijn alle kleuren op verzoek verkrijgbaar.

pdf-icon
Bekijk de complete kleurkaart van ” MyBoshi nummer 2″ >>

myboshi_logo-wollsymbol-2

Myboshi2-kleurkaart-lazuli2

Let op! De webshop ging in 2018 tijdelijk dicht. Nu staat de deur weer 'op een kier'. Bestellingen komen gewoon door. Zie ons laatste blog voor meer info: https://lazuli-handmade.nl/were-closing/ Sluiten