Maak het zelf

/Maak het zelf
Maak het zelf 2017-06-14T19:22:48+00:00

Maak het zelf – DIY producten

contagious creativityTegenwoordig kom je de term “DIY – Do It Yourself” regelmatig tegen. Zelf spulletjes maken is helemaal hot! Voor Lazuli is dit een hele tijd geleden de drijfveer geweest om deze webshop op te richten met handgemaakte artikelen, maar het is natuurlijk ook leuk om zelf te gaan knutselen en freubelen.

Regelmatig zijn we op zoek naar mooie kwalitatieve producten en onderdelen om onze eindproducten van te maken. Tijdens deze zoektocht komen we producten tegen waar we zo enthousiast over zijn dat we deze graag willen aanbevelen en delen.

Onder deze categorie zijn producten te vinden om zelf mooie creaties mee te maken.
Weinig inspiratie?

  • In ons Blog plaatsen we artikels met DIY inspiratie en,
  • we hebben DIY-haakpakketten – kant en klaar inclusief instructies om meteen te beginnen.
  • Ook dé modetrend van 2017 vind je bij ons: Strijkapplicaties zijn weer helemaal hot!

Veel knutsel plezier gewenst!

MyBoshi dealer

Wij zijn geautoriseerd dealer van MyBoshi wol. Ga naar onze MyBoshi pagina en lees hier meer over en bekijk onze voorraad wol. Daarnaast verkopen we ook kant-en-klaar wolpakketten om meteen inclusief haakpatroon aan de slag te gaan. Bekijk onze MyBoshi Haakpakketten.

Strijkapplicaties / iron-on patches

Strijkapplicaties iets van de jaren 80? Nee hoor, de befaamde patches zijn weer helemaal terug! Van designers tot modellen en style bloggers, velen stylen hun denim weer met applicaties. Kortom, het is weer dé modetrend van nu! Geef je jeans jack, T-shirt of spijkerbroek een trendy update. Een aantal leuke strijkapplicaties hebben we voor je verzameld, en nog nieuwe items komen eraan.

Bekijk onze collectie Strijkapplicaties

Alle producten “Maak het zelf”

Let op! De webshop ging in 2018 tijdelijk dicht. Nu staat de deur weer 'op een kier'. Bestellingen komen gewoon door. Zie ons laatste blog voor meer info: https://lazuli-handmade.nl/were-closing/ Sluiten