Mama armband

Mama armband 2016-12-07T23:44:34+00:00

Mama armbandDe mama armband is leuk voor iedere moeder maar nog veel leuker om aan een aanstaande moeder cadeau te doen of als kraamcadeau!

De armband kan praktisch gebruikt worden als voedingsarmband voor borstvoeding: de kralen zijn geregen op elastiek waardoor de armband makkelijk van pols gewisseld kan worden als herinnering aan welke kant borstvoeding gegeven is.

Neemt niet weg dat de armband ook voor mama’s van al wat oudere kindjes een prachtig sieraad is om te dragen als geluksarmband!

 

Kleuren / steensoorten:

Er is de keuze uit 3 verschillende edelstenen: Rozekwarts (roze), Sodaliet (blauw) of Hematiet (grijs). U kunt de armband uitkiezen op basis van geneeskrachtige betekenis, maar ook op kleur; bijvoorbeeld roze voor de geboorte van een meisje of blauw bij de geboorte van een jongen. U kunt voor grijze hematiet kralen kiezen wanneer bij een babyshower het geslacht van de baby nog onbekend is.

Edelstenen:

  • Rozekwarts (roze) voor onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede.
  • Sodaliet (blauw) voor samenwerking en harmonie. Zorgt voor emotioneel evenwicht en stimuleert de intuïtieve waarneming.
  • Hematiet (grijs) harmoniseert lichaam, geest en ziel. Versterkt de wilskracht en geeft zelfvertrouwen.

Bedeltjes:

Er is gekozen voor leuke bedeltjes die met geboorte te maken hebben zoals een speen of voetjes, maar ook een wit ivoren hartje of beschermengeltje zijn mogelijk.

Let op! De webshop ging in 2018 tijdelijk dicht. Nu staat de deur weer 'op een kier'. Bestellingen komen gewoon door. Zie ons laatste blog voor meer info: https://lazuli-handmade.nl/were-closing/ Sluiten