Kamer & Wieghangers

//Kamer & Wieghangers
Kamer & Wieghangers 2016-12-07T23:44:34+00:00

Wieghanger-2
Onze prachtige kamer- en wieghangers zijn een speciaal geschenk voor verjaardagen of als kraamcadeau. De hangers zijn uitgevoerd met echte edelstenen en beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

De hanger kan gebruikt worden als geboortehanger op de slaapkamer van een pasgeboren kindje. Leuk voor boven de wieg of ledikantje, aan de muur aan een haakje of kastdeur. Behalve bij geboorte is deze gelukshanger natuurlijk ook in iedere andere kamer in huis toe te passen. Misschien een leuke verjaardagstip?

Ze worden volledig op maat naar uw voorkeuren gemaakt dus iedere hanger is uniek en ook geen enkele edelsteen is hetzelfde.

Kies de gelukshanger op kleur of op de eigenschappen van de edelsteen. Na het aanklikken van een product kunt u de uitleg over de edelstenen lezen om u te helpen bij uw keuze. Er zijn prachtige combinaties te maken: een zoet roze ontwerp met rozekwarts of een paarse variant met amethyst zijn leuk voor een meisjeskamer. Voor een jongetje is lief lichtblauw met chalcedoon leuk maar ook een stoer ontwerp met donkerblauw sodaliet is mogelijk. Voor de trendy jongenskamer is aquablauw met limegroen een mooie keuze. Heeft u al gedacht aan Valentijnsdag? Bergkristal met rozekwarts en mooie rode linten zijn prachtig! Hiervoor hebben we zelfs speciaal rode rotan harten beschikbaar.

Kortom… leef je uit, mix and match! Neem gerust contact met ons op voor vragen of advies. Speciale wensen willen wij met plezier voor u uitvoeren.
Edelsteen wieghangers roze en blauw

Donutvormige edelsteen verkrijgbaar in:
Turkoois (blauw), Jade (lichtgroen) en Rozekwarts (roze).

Spiraalhanger met edelsteen verkrijgbaar in:
Amethyst(paars), Aventurijn (groen), Bergkristal (doorzichtig), Chalcedoon (lichtblauw), Rozekwarts (roze), Sodaliet (donkerblauw), Jaspis (rood).

Rechte hangers met edelsteenkralen verkrijgbaar in:
Rozekwarts (roze), Sodaliet (blauw), Aventurijn (groen).

Let op! De webshop ging in 2018 tijdelijk dicht. Nu staat de deur weer 'op een kier'. Bestellingen komen gewoon door. Zie ons laatste blog voor meer info: https://lazuli-handmade.nl/were-closing/ Sluiten