Lazuli Edelstenen

/Lazuli Edelstenen
Lazuli Edelstenen 2017-06-16T10:30:09+00:00

Lazuli Edelstenen voor harmonie en gezondheid

Edelstenen hebben een grote invloed op lichaam & geest. Er zijn verschillende manieren om de positieve en krachtige energie van edelstenen te gebruiken. Het drinken van edelsteenwater is een zeer krachtige manier om de positieve energie van de stenen op te nemen maar u kunt ook edelstenen bij u dragen bijvoorbeeld door middel van krachtbuideltjes en sieraden zoals armbanden en hangers.

Alle edelstenen zijn zorgvuldig geselecteerd en uitgezocht. Edelstenen zijn een natuurproduct waardoor deze bij de levering er iets anders kunnen uitzien dan op de productfoto’s. Ook kunnen sommige edelstenen kleine barstjes verstonen. Dit is volkomen normaal en hoort bij de eigenschappen van de steen.

De edelstenen die we verkopen voldoen aan alle voorwaarden van goede waterstenen:

  • Voorgetrommelde stenen om splinters te vermijden
  • Pure natuurstenen, zonder waslaag, ongeverfd
  • Geselecteerde steensoorten, d.w.z. zonder giftige mineralen

Alle producten in Edelsteenwater

Het drinken van edelsteenwater is een zeer krachtige manier om de positieve energie van de stenen op te nemen in lichaam en geest.

Alle producten in Krachtbuideltjes

Krachtbuideltjes met echte edelstenen met oneindig veel toepassingen! Neem het mee in de handtas, plaats het op uw nachtkastje of bureau of voor gebruik als edelsteenwater.

Let op! De webshop ging in 2018 tijdelijk dicht. Nu staat de deur weer 'op een kier'. Bestellingen komen gewoon door. Zie ons laatste blog voor meer info: https://lazuli-handmade.nl/were-closing/ Sluiten