Informatie voor klanten

/Informatie voor klanten
Informatie voor klanten 2017-11-01T11:59:20+00:00

Informatie voor klanten

Alle prijzen op de webshop van Lazuli Handmade zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Veel producten zijn met de hand gemaakt dus ieder product is uniek en kan een beetje afwijken van de geplaatste afbeelding.

Verzendkosten:
Voor de verzendkosten worden de tarieven van PostNL gehanteerd; voor brievenbuspost worden deze berekend op basis van gewicht. De verzendkosten binnen Nederland voor een brievenbuspakketje bedragen €3,50 en voor pakketpost €6,95. Buitenlandse verzending gebeurt op basis van de prijzen van PostNL.

Levering:
De producten worden onder normale omstandigheden, zolang de voorraad strekt, binnen 1-5 werkdagen na binnenkomst van betaling geleverd. Wij hanteren deze regel omdat het mogelijk om een handgemaakt artikel op maat gaat. In de meeste gevallen is een artikel wel meteen leverbaar en in dit geval proberen wij dan ook (tijdens kantoor uren) dezelfde dag nog te versturen. U ontvangt van ons bericht wanneer levering niet binnen 5 werkdagen mogelijk is. Dit kan zijn omdat de bestelling tijdelijk niet op voorraad is, er een andere reden van vertraging is, of een bestelling niet of slechts gedeeltelijk uitgevoerd kan worden. U hebt in deze gevallen het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.

Wanneer gewenst kunt u contact met ons opnemen voor levering op een gewenste dag zodat wij rekening kunnen houden met het moment van verzending. U kunt dit tijdens het bestellen ook als opmerking aangeven.

Wij verzenden met PostNL en zijn afhankelijk van de bezorging door deze partij. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging door PostNL.

Annuleren / Retourneren:
Vanaf het moment dat de klant de bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft deze een zichttermijn van 14 dagen. Tijdens de zichttermijn heeft de klant herroepingsrecht, waarbij hij/zij de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting zijnerzijds de ontvangen goederen te retourneren. De verzendkosten en het verzendrisico van retouren en ruilingen zijn voor rekening van de klant. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde, ongebruikte/ongedragen staat en in originele verpakking.

Ruilingen of retouren dienen vooraf gemeld te worden via info@lazuli-handmade.nl
Retoursinformatie wordt tevens verstrekt bij levering van uw bestelling.

Algemene Voorwaarden:
Voor specifieke informatie verwijzen wij naar de algemene voorwaarden. Deze is van toepassing na het plaatsen van een bestelling.

Let op! De webshop ging in 2018 tijdelijk dicht. Nu staat de deur weer 'op een kier'. Bestellingen komen gewoon door. Zie ons laatste blog voor meer info: https://lazuli-handmade.nl/were-closing/ Sluiten