Black Friday

Black Friday

We konden het niet laten… ook wij doen dit jaar mee. Zet het in je agenda, over 4 weken is het zover: vrijdag 24 november 2017 is Black Friday! We hebben even rondgeneusd tussen onze producten en alvast een eerste leuke selectie met “Black Friday Deals” gemaakt. Kom online shoppen en sla alvast je slag voor de feestdagen, want hoger wordt de korting niet meer!

 

Wat is Black Friday?

Velen hebben vast wel eens van de term “Black Friday” of “zwarte vrijdag” gehoord. Oorspronkelijk komt deze traditie vanuit Amerika overwaaien. Black Friday is de dag na de feestdag Thanksgiving waarbij het voor Amerikanen traditie is om te beginnen met hun kerstinkopen. Winkeliers bieden op deze dag producten met flinke kortingen aan en meestal is het zo dat deze producten in de rest van het jaar niet goedkoper worden aangeboden waardoor er bij de winkels mega lange rijen ontstaan.

 

Wat doet Lazuli aan Black Friday?

Black FridayOok al vieren we in Nederland geen Thanksgiving, toch begint dit gebruik ook in Nederland populariteit te winnen bij de winkels. Lazuli heeft standaard wel ieder jaar rond de feestdagen kortingsacties, maar dit jaar konden we het niet laten om ook met deze super actie mee te doen. Speciaal voor Black Friday hebben we een aparte categorie in de shop aangemaakt en alleen op de producten in deze “Black Friday Shop” geven we een korting van maar liefst 20%!

Gebruik bij het afrekenen de code: BLACKFRIDAY17 om de korting in het winkelwagentje te activeren.

Maar let op! Lazuli Handmade werkt ook met handgemaakte producten en producten in kleine oplage en in dat geval: OP=OP! Zet de 24e dus in je agenda, kom een kijkje nemen en sla je slag!

 

Sale pagina

Oh ja, en niet te vergeten: kijk ook eens op de SALE pagina. Korting op korting werkt bij het afrekenen niet, dus de Black Friday code werkt niet bovenop afgeprijsde artikelen. Dus ook de SALE pagina is super interessant om te checken. Hier staan bijvoorbeeld aflopende producten tussen die om die reden een nóg hogere korting hebben dan 20%! De sale pagina werkt overigens nu meteen al, daarvoor hoef je niet te wachten tot de Black Friday 🙂

 

Black Friday Shop
SALE pagina

 

 

Volg ons via social media en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Don’t worry, wij spammen niet 😊

INSCHRIJVEN LAZULI VIP-LIST

By | 2017-10-28T11:28:30+00:00 oktober 27th, 2017|Categories: Acties & Sale, Algemeen|Tags: , , , |0 Comments

About the Author:

Hallo, ik ben Tanja, de creatieve ondernemer achter Lazuli Handmade. Dertiger, mama van een kleuter-zoon en peuter-dochter, IT'er van beroep, voormalig ski- en snowboardlerares en af en toe in de clinch met mijn gezondheid. Deze website van Lazuli is een heerlijke uitlaatklep voor mij. Een uit de handgelopen hobby wat een klein bedrijf is geworden. De Shop bevat een wisselend assortiment van o.a. handgemaakte producten en DIY artikelen. Op het Blog vind ik het leuk om te schrijven over DIY inspiratie en over bezigheden en zaken achter de schermen.

Laat een reactie achter

Let op! De webshop ging in 2018 tijdelijk dicht. Nu staat de deur weer 'op een kier'. Bestellingen komen gewoon door. Zie ons laatste blog voor meer info: https://lazuli-handmade.nl/were-closing/ Sluiten